Sevgi ve Nefretin Tanrıçası “Misay”

Sevgi ve Nefretin Tanrıçası Misay, Tanrı Yuwas’ın duygularından yaratılmıştır. İradeli varlıklara da duygu yaratan bir tanrıçadır Misay. Sevgi gibi güzel bir duygunun tanrıçası olmasından yanı sıra aynı zamanda Nefret duygusununda Tanrıçasıdır. İki gücü simgeleyen tek Tanrıçadır. Kendisi masum ve iyi kalpli kişiliği varken diğer yandanda Korku besleyen, Nefret tetikleyen ikinci kişiliği vardır.

İkinci kişiliği ve gücü kullanmayı tercih etmeyen Misay, Tanrıların Savaşı kısmında Orax ile savaşında Nefret formuna dönüşmüş, gözü dönmüş şekilde onun yanında savaşan Irklar ve kardeşleriyle de savaşmıştır. Enru o kadar güçlü olmasına rağmen Misay’ı dizginleştirmekte çok zorlanmış hatta ölüme bile yaklaşmıştı. Kendisi ise Ontarria dünyasında; Böcekleri, Kelebekleri, Duyguları, Çiçekleri yaratmıştır. Yarattığı iradeli varlık bir tanedir. O’da Jinfe’dir…

Jinfe, Bulutlardan oluşan kanatları, çok zeki, çok düşünceli ve iyi niyetli konuşamayan bir kartaldır. Jinfeler, ırklar gibidir, kendilerine ait orduları ve krallıkları vardır. Bu krallıklar gökyüzlerindedir, En büyük düşmanları ise Ejderhalar ve uçan iradeli varlıklardır.

JİNFE

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın